Vaarikaseemneõli

vaarikaseemneõli
Hind: €5,00
30ml
  • Vaarikaseemneõli on külmpressitud õli, millel on head omadused naha niisutamiseks ja kaitsmiseks. Samuti pakub kaitset päikesekiirguse eest. Kõrge A ja E vitamiinide sisalduse poolest.
  • Sobib kasutamiseks kreemides, losjoonides, seepides, nöohooldustoodetes, silmakreemides, seerumites, huuletoodetes, juuksehooldustoodetes jne..
  • Kasutamise %: 1 - 100%
  • INCI: Rubus Idaeus (Raspberry) Seed Oil

Välispidiseks kasutamiseks

Parim enne: 
aug. 2019