Pärnaõis aroomõli

pärnaõis
Hind: €2,90
10ml
  • Sobib kasutamiseks suurepäraselt kreemides, losjoonides, vannilisandites, seepides, õhuvärskendajates, küünaldes jne
  • Süttimispunkt 97C
  • Päritolumaa: Saksamaa
  • Allergeenid: 0,002%eugenol, 0,0532% benzyl alcohol, 9,5% linalool, 8,000% hexyl cinnamal, 0,1980% isoeugenol, 3,5002% cinnamyl alcohol
  • INCI: Parfum
  • Hoiatus: Enne kasutamist veenduge, et Teil ei oleks allergiat koostisaine vastu.Tegemist ei ole ravimiga ning toode ei ole mõeldud kasutamiseks haiguste ravimiseks või selle ennetamiseks.Hoia aroomõlid laste käeulatusest eemal! Vältida silma sattumist! Toodet mitte kasutada lahjendamata kujul! Välispidiseks kasutamiseks! Info on kogutud avalikest allikatest ja müüja ei vastuta info õigsuse eest.    
Parim enne: 
juuni 2019