Must savi

must savi
Hind: €3,50
50g
  • Must savi, nimetatakse ka kosmeetiliseks saviks - on rikas mineraalide ( magneesium, kaalium, tsink, räni) poolest. Must savi parandab naha elastsust ja tugevust. Savil on head naha parendamis- ja taastavad omadused, kasutatakse laialdaselt põletiku, pingete ja tselluliidiraviks.
  • Kasutamise võimalused - kosmeetikatoodetes: N: näomaskides, kreemides, koorijates ja juuksehooldustoodetes.
  • Päritolumaa Prantsusmaa
  • SiO2 - 52,12 %, Al2O3 - 16,65 %, Fe2O3 - 5,65 %, TiO2 - 0,59 %, CaO - 2,41 %, MgO - 2,17 %, Na2O - 0,05 %, K2O - 2,07 %
  • INCI: Montmorillonite, C.I.77499 (black clay)

Välispidiseks kasutamiseks.

 


 
Parim enne: 
märts 2023
Kategooriad: