Kõrvitsaseemneõli

kõrvitsaseemneõli
Hind: €3,50
50ml
  • Külmpressitud BIO kõrvitsaseemneõli.
  • Õli on rikas rasvhapete Omega 3, 6 ja 9 ,vitamiinide ja mineraalainete, nagu tsink, vask poolest
  • Kõrvitsaseemneõli kasutatakse tavaliselt kosmeetikas tänu oma põletikuvastase, allergiavastase ja antiseptiliste omaduste poolest. Õli muudab naha elastseks, sageli kasutatakse näokreemides, samuti juuste väljalangemise raviks.
  • Kasutamine: näokreemides, nahahooldusel , juuksehooldusvahendites , küünte hooldusel jne..
  • INCI: Cucurbita Pepo Seed Oil

Välispidiseks kasutamiseks

Parim enne: 
dets. 2017
Kategooriad: